Winkelmandje tonen (0 Artikel) Verlanglijstje tonenNaar de kassa
Chlorella is te vinden op www.chlorella.be

Veelgestelde vragen over Chlorella - FAQ

Is chlorella hetzelfde als spirulina?

Vergeleken met spirulina bevat chlorella meer fosfor, een belangrijk mineraal en een structurele component van DNA, RNA en ATP (het energiemolecuul). Net als spirulina bestaat chlorella voor meer dan 50% uit eiwitten, waardoor het een goede manier is om ongeschonden eiwitten uit een milieuvriendelijke plantaardige bron te halen. Ideaal elke maaltijd mee aan te vullen.

Is het veilig om elke dag Chlorella te gebruiken?

Je kan inderdaad Chlorella elke dag innemen, zo lang als je wilt.
Chlorella is een rijke bron van essentiële voedingsstoffen zonder bekende negatieve bijwerkingen, wat betekent dat je het kunt gebruiken zolang je de positieve voordelen ervaart.

Kan chlorella helpen bij ontgifting ?

Uit een recent gerandomiseerd klinisch onderzoek is gebleken dat deze groene alg, rijk aan chlorofyl, opmerkelijke ontgiftende voordelen heeft bij niet-alcoholische leververvetting.

Heeft Chlorella bijwerkingen?

Door zijn reinigend effect kan je bij een te grote dosis bijwerkingen zoals lichte diarree, misselijkheid, winderigheid, groene verkleuring van de ontlasting en maagkrampen ervaren vooral in de eerste week van gebruik.
Bouw daarom je portie Chlorella bij voorkeur langzaam op, dat voorkomt de mogelijke zeldzame ongewenste tijdelijke nevenverschijnselen.

Helpt Chlorella darmbacteriŽn?

Chlorella stimuleert de groei van Lactobacillus acidophilus, een belangrijke bacterie die essentieel is voor het behoud van een gezond darmkanaal.

Wat is chlorella en waar komt het vandaan?

Chlorella is een groene zoetwateralg die tot de familie Chlorellaceae behoort. Het is een eencellig organisme en een van de oudste levensvormen op aarde, met een geschiedenis die teruggaat tot maar liefst 2,5 miljard jaar geleden. Chlorella gedijt in zoetwateromgevingen, zoals meren en vijvers, en komt voor in verschillende delen van de wereld, waaronder Azië, Noord-Amerika en Europa.

Beste Kwailteit Chlorella Bestellen

Beschikbaar : 250gram tabletten - kilopak tabletten - kilopak poeder - 10kg bulk tabletten

Welke voedingsstoffen zitten er in chlorella ?

Chlorella is rijk aan verschillende voedingsstoffen, waaronder:
Eiwitten: Chlorella is een goede bron van eiwitten en bevat alle essentiële aminozuren die het lichaam nodig heeft.
Vitaminen: Het bevat verschillende vitaminen, waaronder vitamine A, vitamine C, vitamine E, vitamine K en verschillende B-vitaminen zoals thiamine (B1), riboflavine (B2), niacine (B3), pyridoxine (B6), foliumzuur (B9) en cobalamine (B12).
Mineralen: Chlorella bevat een verscheidenheid aan mineralen, waaronder ijzer, calcium, magnesium, zink, fosfor, kalium en selenium.
Antioxidanten: Het bevat antioxidanten zoals chlorofyl, bètacaroteen, luteïne en zeaxanthine, die kunnen helpen bij het neutraliseren van vrije radicalen in het lichaam en het verminderen van oxidatieve stress.
Vezels: Chlorella bevat ook vezels, die kunnen helpen bij de spijsvertering en de darmgezondheid bevorderen.
Omega-3 vetzuren: Chlorella bevat ook omega-3 vetzuren, zoals alfa-linoleenzuur (ALA), die gunstig kunnen zijn voor de gezondheid van het hart en de hersenen.

De exacte voedingswaarde van chlorella kan variëren afhankelijk van factoren zoals de groeiomstandigheden en de verwerkingsmethode. Over het algemeen wordt chlorella beschouwd als een voedzaam voedingssupplement vanwege zijn brede scala aan voedingsstoffen.

Past Chlorella in een koolhydraatarm dieet ?

Chlorella sluit goed aan bij een koolhydraatarm dieet.
Chlorella is een groene zoetwateralg die zeer voedzaam is en weinig koolhydraten bevat.
Het bevat voornamelijk eiwitten en is een goede bron van verschillende vitaminen, mineralen en antioxidanten, waaronder vitamine A, vitamine C, ijzer en chlorofyl.

Een typische portie chlorella van ongeveer 3 gram bevat doorgaans slechts ongeveer 0.75 gram koolhydraten.
Deze kleine hoeveelheid koolhydraten maakt chlorella tot een geschikte aanvulling voor mensen die een koolhydraatarm dieet volgen.

Bovendien kan chlorella helpen bij het ondersteunen van de algehele gezondheid vanwege de voedingsstoffen die het bevat, en het kan ook bijdragen aan het verzadigingsgevoel vanwege het forse eiwitgehalte.

Hoe bewaar je chlorella-supplementen?

Het correct bewaren van chlorella-supplementen is belangrijk om de kwaliteit en effectiviteit ervan te behouden. Hier zijn enkele tips voor het bewaren van chlorella-supplementen:

Koel en droog bewaren: Bewaar chlorella-supplementen op een koele, droge plaats, bij voorkeur op kamertemperatuur. Zorg ervoor dat de omgevingstemperatuur niet te hoog wordt, aangezien warmte de kwaliteit van de supplementen kan verminderen.

Bescherm tegen vocht: Voorkom blootstelling aan vocht, omdat vocht de chlorella-tabletten kan aantasten en hun textuur kan veranderen. Bewaar ze in een luchtdichte verpakking of container om vocht buiten te houden.

Houd ze uit de buurt van zonlicht: Vermijd direct zonlicht, aangezien UV-stralen de voedingsstoffen in chlorella kunnen afbreken. Bewaar de supplementen op een donkere plaats of in een ondoorzichtige container.

Sluit de verpakking goed af: Zorg ervoor dat de verpakking van de chlorella-supplementen goed is afgesloten om te voorkomen dat er lucht en vocht binnendringen.

Controleer de houdbaarheidsdatum: Houd de houdbaarheidsdatum van de chlorella-supplementen in de gaten en gebruik ze vóór de aangegeven datum voor optimale kwaliteit en potentie.

Door deze eenvoudige richtlijnen te volgen, kun je de kwaliteit en effectiviteit van je chlorella-supplementen behouden gedurende de hele houdbaarheidsperiode.
Mits in een vacuum gesealde verpakking blijft Chlorella nog wel een jaar langer beschikbaar als noodvoedsel.

Vragen die kortelings nog aan bod zullen komen

Is chlorella veilig om dagelijks in te nemen?
Wat zijn de gezondheidsvoordelen van chlorella?
Hoe gebruik je chlorella als voedingssupplement?
Kan ik chlorella nemen als ik schildklierproblemen heb?
Waar kan ik chlorella-supplementen kopen?
Hoe zit het met chlorella en sportprestaties?
Wat zijn de ervaringen met chlorella?
Is chlorella geschikt voor veganisten?
Welke merken bieden hoogwaardige chlorella-producten?
Wat zijn alternatieve toepassingen voor chlorella?
Hoe zit het met chlorella en huidverzorging?
Kan chlorella helpen bij gewichtsverlies?
Wat is het effect van chlorella op de spijsvertering?
Hoe zit het met chlorella en hartgezondheid?

We Ship All over Europe

Gezondheidswinkel

Twitter Facebook Hyves

Groene Algen Zoekers

Chlorella

+tabletten
+poeder
+bestellen
+pillen
+online
+kopen
+beste prijs
+chlorophyll
+supervoedsel
+aminozuren
+eiwitten
+proteines
+rijk aan ijzer
+vitamine B12
+superfood
+chlorella growth factor
+sportprestaties
+spierversterkers
+topprestaties
+spirulina of chlorella
+vulgaris
+pyrenoidosa
+chlorofyl
+CGF of groeifactor
+gebroken celwand
+sorokiniana
+samen kopen korting
+topkwaliteit
+broken cell wall
+eigen import
+chlorella tabletten
+proteinerijk
+chlorella en spirulina
+natural raw food
+vleesvervanger

Bezoekers

Statistiek

Clicky
Verkoopsvoorwaarden Ervaringen met Chlorella Chlorella ervaring Bedanking en Betaling Chlorella Producten

Pure Japanse Yaeyama Broken Cell Wall Chlorella Vulgaris Alg - Tabletten Tablets Tabs 250mg Capsules Pillen Poeder Powder - Beste Prijs Kwaliteit in vacuumpack kilopak en bulkverpakking - Vegetarische Eiwitten Proteinen Aminozuren - Ecologische Vleesvervanger - Rijk aan ijzer betacaroteen chlorofyl chlorophylle ijzer magnesium vitamine B12 - Import Export Green Chlorelle Brainfit bvba - Snelle levering Belgie, Nederland en Europa