Chlorella Alg : natuurlijke Multi voor je hart

Gun je hartspier een portie energieke proteines !

The AFIB report is een initatief van dr. Hans Larsen, dat alles over paroxysmale atriale fibrillaties tracht te documenteren. Dat zijn hartritmestoornissen aan de voorkamer die in aanvallen optreden, typisch in afwezigheid van een andere hartziekte.

Veruit de belangrijkste aanstichter van hartritmestoornissen is jobgerelateerde en/of emotionele stress (50%), zo bleek na een patiëntenondervraging van de AFIB.

Twee andere belangrijke aanstichters zijn te zware inspanningen (24%) en alcohol (22%). Een zware maaltijd (18%), cafeïne (12%), ijskoude dranken (12%) en mononatriumglutamaat (10%) zijn andere niet-verwaarloosbare factoren.

Elementen die hartfalen kunnen bevorderen

Nog andere factoren die een rol spelen zijn: aspartaam, chocolade, hoesten, boeren, op grote hoogte vliegen, kaas, voedingsadditieven, zure voeding, heet bad, hoge bloeddruk, verandering van het weer, te lage bloedsuiker en elektromagnetische straling.

Uiteraard kunnen meerdere factoren aan de basis van een hartritmestoornissen liggen. Probeer vermoedelijke aanstichters zo objectief mogelijk te analyseren. Angst hebben omdat je meent een aanval te zullen krijgen van een bepaalde stof, is ook een vorm van stress en is zelf een aanstichter !

Bron: The AFIB Report, www.afibbers.org

PS : Eigenlijk is het nogal voordehandliggend dat je hartspier onze Yaeyama Chlorella Alg als natuurlijke multivitamine, rijk aan gezonde ongeschonden eiwitten of proteinen, apprecieert.

Chlorella bestellen in Brainfit Gezondheidswinkel

Bestellen gezondheidswinkel